Keresés a bubb.hu oldalakon:
Könyveléshez hasznos

Könyveléshez hasznos

5percAdó.huAz 5percAdó adótanácsadók, adószakértők, könyvelők és könyvvizsgálók díjmentes szakmai hírportálja. Naprakész konferenciavideókkal és konferencia kivonatokkal segíti az adó, a számvitel és a társadalombiztosítás jogszabályváltozásaiban való eligazodást. Konferencia és továbbképzés ajánló rovatában induló pénzügyi és gazdasági képzésekről és tanfolyamokról nyújt információt.
adó, portál, könyvelés, könyvvizsgálat, hasznos
AdócentrumKönyvelési információk!
AdókamaraAdótanácsadók Egyesülete
Adótanácsadók Egyesülete
Adónet
BérkalkulátorA bérkalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy a bruttó bérét milyen levonások terhelik és mekkora a nettó bére. Nettó bére alapján a bérkalkulátor megadja a bruttó bérét és az adóterheket. Ingyenes bérkalkulátor!
bérkalkulátor, bér kalkulátor, bérkalkulátor 2013, bérkalkulátor 2014, bérkalkulátor 2015,
Fordítás, szakfordításHa üzleti szakszövegek fordítására van szüksége gyorsan, kiváló minőségben úgy, hogy Önnek a lehető legkevesebb idejét vegye mindez igénybe, akkor forduljon hozzánk! Fordítóirodánk minden, az üzleti életben előforduló (műszaki, jogi, gazdasági, informatikai) dokumentum fordítását vállalja. Széleskörű referenciáinkat honlapunkon találja. Számos ingyenes szolgáltatással és kedvező fizetési feltételekkel várjuk Önt. Hívjon minket most! A legrövidebb határidőket is betartjuk.
fordítás, fordítóiroda, szakfordítás, üzleti fordítás
Hasznos tudás könyvelőknekFarkas Krisztina közgazdász, mérlegképes könyvelő oldala. Az oldal célja hogy segítő, használható gyakorlatban is felhasználható tudást, tapasztalatokat, információkat osszon meg minden szakmabelivel és azokkal akik érdeklődnek a könyvelői szakma iránt. Olyan tudást igyekszek hozzáférhetővé tenni, amik ténylegesen megkönnyítik a könyvelők mindennapjait.
pályakezdő könyvelő, mérlegképes könyvelő, regisztrált mérlegképes könyvelő, számviteli, adózási sza
IFRS Könyvelő leszek - Farkas Krisztina oldala Nemzetközi számvitel, IFRS könyvelés Egy hasznos honlap azoknak, akik IFRS mérlegképes könyvelő képesítést akarnak szerezni. Mit csinál IFRS mérlegképes könyvelő? Mit lehet tudni az IFRS -ről? Az IFRS az IASB által kibocsátott számviteli szabályok gyűjteménye. Az IFRS -ek ismerete ma még csupán előnynek számít, ám a közeljövőben egy mérlegképes könyvelő számára alapvető elvárás lesz. Az ?IFRS könyvelő leszek? oldalon egy díjmentesen letölthető IFRS lexikont találsz, ahonnan ingyenesen letölthetsz IFRS alapfogalmakat. Ismerd meg a nemzetközi számvitel, a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok alapvető területeit! Ez a weboldal minden érdeklődő számára tökéletes, aki szeretné elsajátítani ezt a tudást. Farkas Krisztina közgazdász, mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő és adótanácsadó a weboldal szekértője, tőle tanulhatod meg az IFRS könyvelés minden csínját-bínját. E-learning is lehetséges az oldalon. A life long learning csupán ajánlott, hanem elengedhetetlen minden könyvelő számára, aki felkészült és autentikus szeretne lenni a szakmájában. Éppen ezért javasoljuk, hogy tanulj, és szerezd meg az IFRS könyvelő végzettséget, amellyel lépéselőnybe kerülhetsz. A nemzetközi számvitel ismerete nagyon fontos és hasznos tudás. Gyarapítsd tudásodat az IFRS Könyvelő leszek honlapon, tanulj Farkas Krisztinától.
IFRS, nemzetközi számvitel, IFRS mérlegképes könyvelő, Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok, I
Igényes kettős könyvelő szoftverHa Ön elégedetlen jelenlegi könyvelő szoftverével, akkor javasoljuk Önnek, hogy részletesen ismerkedjen meg a professzionális kettős könyvelő programunk megoldásaival! A SoftBalance egy integrált kettős könyvelő szoftver beépített házipénztárral, valutapénztárral, tárgyi eszköz kezeléssel, devizás folyószámla vezetéssel, banki számlautalási lehetőséggel, másodlagos könyveléssel, fejlesztői szolgáltatással és ingyenes szaktanácsadással.
könyvelő program
Könyvelés BerlinbenBerlini adószakértők vállalják vállalkozások alapítását és könyvelését Németországban
Németország
Könyvelés BudapestenKönyvelés, könyvelőiroda, könyvelő, adótanácsadó, adószakértő, bérszámfejtés,
Könyvelés, adószakértő, adótanácsadó, bérsz&a
könyvelés garanciával PeterzsébetenSzeretné precíz,gyors  könyvelését,olcsó Pesterzsébeti profi szakember végezze garanciával?Mi kedvező árral állunk a leendő ügyfeleink rendelkezésére.
könyvelés,bérszámfejtés
Könyvelő adatbázisA Könyvelőiroda-Vezetők Klubja olyan - több száz - könyvelő tagjai közül választhat ezen az oldalon, akik napi kapcsolatban szakmáznak egymással, naprakészek az állandó jogszabályváltozásban és az adóellenőrzési tapasztalataikat megosztják egymással. A városokra kattintva azonnal megtalálja az Ön számára legközelebbi kollégánkat. Egyes könyvelőirodák bérszámfejtéssel, adótanácsadással és könyvvizsgálattal is foglalkoznak.
könyvelő, könyvelőiroda, adatbázis, kereső
Könyvelő program - Kulcs-SoftKönyvel? program a Kulcs-Soft-tól! Könyveljen pontosan és gyorsan a könyvviteli szoftver segítségével, törvényi jogszabályoknak megfelel?en.
könyvel? program, könyvelés program, könyvelési program, könyvel?i program, kett?s könyvel
Könyvelő szaknévsor, könyvelés ajánlatok összehasonlításaItt 704 könyvelő és könyvelőiroda közül választhat ? néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet könyvelésre.
könyvelő, könyvelés, könyvelőiroda
Magyar cég képviselete Szlovákiában, CsehországbanSzolgáltatásaink a következők: cégalapítás Szlovákiában, Csehországban, és igény esetén Romániában, Lengyelországban és Szlovéniában, cégmódosítás, céggondozás és cégképviselet, könyvelés és adótanácsadás, jogi tanácsadás, honlap, mailbox, domain regisztráció, webhosting, valamint a társaság működésének támogatása.
Cégalapítás, céggondozás és cégképviselet Szlovákiában és Csehországban.
Magyar Könyvelők HonlapjaMagyarországi számviteli, gazdasági szolgáltatást nyújtó cégek, könyvelők, könyvvizsgálók, adószakértők, adótanácsadók. Kérjen árajánlatot! Könveléssel kapcsolatos információk. Könyvelőknek on-line tesztek.
Könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők, könyvelés, könyvvizsgálat, ad
Mérlegképes kreditpontokMérlegképesKreditpontok.hu
MérlegképesKreditpontok.hu
Munkaügyi FórumTrükkös munkaügyi bírságmegúszó módszerek, melyeket senki nem tanít Magyarországon! Egy fórum, mely a leghamarabb megoldást ad munkaügyi problémádra!
munkaügyi fórum, munkaugyiforum.hu, tanácsadás, Erzse Tibor, munkaügyi szakértő, munkaügyi t
Németországi cégalapítás1 Eurós KFT (UG) alapítás 1.200 EUR.GmbH,Gbr,Gewerbe,BERLINI székhely,EU-s szám intézés,vagy Kész cégek Eu-s számmal pár nap alatt átírva.TEL:004-0742290685
cégalapítás
A Könyvelés linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Könyvelés

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat